Naša banka Banja Luka donirala bespovratna sredstva za ekološki projekat

Naša banka Banja Luka donirala bespovratna sredstva za ekološki projekat

21. 10. 2024.

Naša banka Banja Luka uvijek sa našim ljudima: Bespovratna sredstva za ekološki projekat

Naša banka a. d. Banja Luka, kao društveno odgovorna domaća finansijska institucija, donirala je Udruženju građana “Centar za životnu sredinu i uređenje prostora” u Banjoj Luci bespovratna sredstva za realizaciju ekološkog projekta u opštini Srbac. Donirana bespovratna sredstva namijenjena su za uređenje obale rijeke Vrbas, pošumljavanje, analizu kvaliteta vode i ispitivanje ihtiofaune na lokalitetu Gradina u srbačkom naselju Stari Martinac.

Donacija bespovratnih sredstava finalni je čin prošlogodišnje uspješno sprovedene promotivne kampanje Naše banke pod nazivom “UVIJEK SA NAŠIM LJUDIMA”. Kampanja je osmišljena i realizovana u cilju pružanja konkretne podrške očuvanju i održivosti životne sredine i prirodnih ljepota koje nas okružuju, za ljepšu, zdraviju i sigurniju budućnost naših sadašnjih i budućih generacija. Na prošlogodišnji Javni poziv Naše banke stiglo je 19 prijava. Nezavisna stručna komisija utvrdila je u martu ove godine da prijavljeni projekat “Centra za životnu sredinu i uređenje prostora” u najvećoj mjeri sadrži sve ono što je Banka tokom kampanje navela u komunikaciji na svom web sajtu. Nepotpune prijave nisu razmatrane.

„Zahvalni smo Našoj banci što je prepoznala značaj našeg projekta i što aktivno učestvuje u podizanju javne svijesti o pitanjima životne sredine, baš kao i mi. Sredstva koja su nam donirana biće iskorišćena za opšte dobro i suštinski će uticati na pozitivan preobražaj lokaliteta Gradina u Starom Martincu, u smislu uređenosti tog parka prirode i adekvatne zaštite tamošnjeg biljnog i životinjskog svijeta“, poručuju iz „Centra za životnu sredinu i uređenje prostora“.

U cilju efikasne realizacije projekata, Naša banka će u saradnji sa nagrađenim aplikantom vršiti zajedničku kontrolu realizacije utrošenih sredstava.

„Naša Banka a. d. Banja Luka je uvijek fokusirana na dobrobit lokalnih zajednica u kojima posluje i snažno podržava lokalni razvoj, održivost, očuvanje i obnavljanje našeg prirodnog okuženja. Te vrijednosti dijeli i “Centar za životnu sredinu i uređenje prostora” kojem smo ovom prilikom donirali bespovratna sredstva za realizaciju značajnog ekološkog projekta, izjavila je Biljana Ševa, rukovodilac Samostalnog odjeljenja za kartično poslovanje, marketing i komunikaciju Naše Banke a. d. Banja Luka.

Naša Banka a. d. Banja Luka (www.nasa-banka.com), kao članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije (Galens Invest), sa ciljem pružanja što kvalitetnije usluge klijentima sprovela je ribrending svojih poslovnica, pokrenula nove i tehnološki unaprijeđene digitalne kanale plaćanja, te kontinuirano radi na širenju poslovne mreže i bankomata.



Naše
poslovnice

Naša Banka posjeduje mrežu od 30 poslovnica. Svojim poslovanjem pokriva gotovo cijelo područje Republike Srpske, od Banjaluke do Istočnog Sarajeva. Naš cilj je konstantno proširenje poslovnog sistema, u funkciji što boljeg kvaliteta naših usluga i što veće dostupnosti klijentima.
Pronađite Vama najbližu poslovnicu.